Garantie

DIPP PROFESSIONAL staat voor betrouwbaarheid, transparantie en innovatie

Als professional in de voedingssector zijn wij uw ideale partner voor al uw hygiëne-vragen en voor een perfect gereinigde keuken.
Ons uitgebreid netwerk in de groothandel garandeert u de beste prijs en de snelste levering.

  

  

Wij bieden u de meest complete productlijn van professionele reinigingsproducten en toebehoren om volledig te voldoen aan de HACCP-normen. 

De eisen op het vlak van voedselbereiding verhogen dagelijks. Wij geven u advies en maken u attent op de zichtbare tekorten in keukens en werkateliers.

Waar staat HACCP voor? link

  

De CleanPlan Box is een uniek en volledig hygiëneplan dat speciaal ontwikkeld werd voor een professional zoals u. Het laat toe om georganiseerd en gestructureerd de reiniging en ontsmetting van de keuken uit te voeren. De CleanPlan Box voldoet aan de HACCP-normen en maakt uw hygiënecontroles een stuk zorgelozer. Deze DIPP-dienst is gebruiksklaar, gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren.

 

 

Onze “Quality Guarantee” verbindt ons te blijven innoveren in functie van de behoeften van professionele gebruikers. Met DIPP PROFESSIONAL kiest u voor efficiëntie, betrouwbaarheid en een hoge kwaliteit aan een juiste prijs.

 

 

Alle producten uit het gamma van DIPP PROFESSIONAL met het logo “Food Contact Alimentaire” voldoen aan de wetgeving voor reinigingsproducten van materialen en voorwerpen die in contact komen met voedingswaren.

 

DIPP PROFESSIONAL, meer dan producten alleen. Uw partner bij hygiënecontroles.

 

DIPP PROFESSIONAL tot uw dienst

U zit met een vraag?
Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer : +32 2 646 35 21
of vul het aanvraagformulier in.

CONTACTFORMULIER